Amatőr Faesztergálás Portál.

Magyar amatőr faesztergályos klub - fóruma!
Pontos idő: 2022.01.21. 01:20

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Webhely szabályai.   (Updated 2022.01.21. 01:20)
Bár az adminisztrátorok és moderátorok a fórumon mindent elkövetnek, hogy eltávolítsák, vagy töröljék a fórumról és a képtárból az általánosan kifogásolható anyagokat, minél hamarabb. De lehetetlen minden üzenetet időben törölni. Ebből adódóan elfogadom, hogy az összes hozzászólás a Fórumon a szerző nézetét és véleményét fejezi ki, és nem az adminisztrátorok, a moderátorok, vagy a webmester véleménye (kivéve az általuk postázott küldeményeket), és így ők nem vállalnak felelősséget értük.

Vállalod, hogy nem küldesz semmilyen sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, fenyegető, szexuális jellegű, vagy bármilyen más anyagot, mely törvényt sért. Ennek megsértése azonnali és végleges kitiltáshoz vezethet. Ezek megszegése azonnali törlést von maga után: töröljük az IP-címed, összes hozzászólásod, és képeidet. Egyetértesz azzal, hogy a webmesternek, adminisztrátoroknak és a moderátoroknak jogában áll a fórumon eltávolítani, szerkeszteni, vagy lezárni az általad indított témában, ha ezt bármikor szükségesnek tartják. Mint felhasználó, elfogadod, hogy bármely adat, melyet megadsz, tárolásra kerül a fenti adatbázisban. Ezek az információk nem kerülnek átadásra egy harmadik félnek a hozzájárulásod nélkül, a webmester, adminisztrátor és a moderátorok nem vállalnak felelősséget a hacker kísérletért, melyek eredményeképpen a feltörésével az adatokhoz hozzájutnak.

Ez a fórum cookie-kat rendszert használ, hogy adatokat tároljon a számítógépeden. Ezek a cookie-k nem tartalmaznak semmilyen információt az általad beírt jelszavakról, adatokról. Ezek csak azt szolgálják, hogy fokozzák a vizuális élményt. Csak az e-mail címet használják a regisztráció és jelszó vagy ennek elfeledése esetén új jelszót kéréshez. A szabályzat változhat időről időre. Kérjük, látogas vissza gyakran. Üdv: Admin


cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség